ПАНИК АТАКИТЕ- ПРИЯТЕЛ ИЛИ ВРАГ


Паникaтаките пристигат за наше добро, да ни помогнат и подскажат, да ни насочат и призоват . Канят ни към промяна, за да избегнем по-голяма опастност. Покана за осмисляне, замисляне, търсене, осъзнаване, преразглеждане, откриванеи корекция.
Покана за Въпроси и…Отговори.
Тялото е пренапрегнато, изтощено, превъзбудено. Кое ни е в повече ? – Гнева, обидата, омразата, отчаянието, недоволството,
страхът, мъката, тревогата, преглъщането, примирението. Полека-лека пристигат отговорите, осъзнаването, прозрението…. Събужда се Вдъхновението, с което правим красив букет от цветя: Желание, Упоритост, Смелост, Целеустременост, Непоколебимост и Вяра. Стъпка по стъпка ние сътворяваме букета на Изцелението .
Пътят не е лек, но вървейки по него ние пълним нашата кошница със скъпоценности които изграждаме. А те са : вътрешна сила, спокойствие, самообладание, търпение, вяра, приемане, разбиране и доверие в себе си.
Ако намираме паник атаките за дълбоко несправедливи ние се изпълваме с недоволство и сърдене и изходът става по-труден.
Но решението да приемем страданието без външен и вътрешен коментар : справедливо ли е то или не, заслужено ли е или не, ако го приемем по начинпо който не искаме да го прехвърлим на другите за да се отървем, а го приемем като своя собствена вътрешна задача, която иска от нас нашето собствено решение-В такъв случай сме прекрачили границата на невъзможното.
Отвъд тази граница страданието изчезва. Разтваря се. Превръща се в Светлина. Ние ставаме мост между болката и Светлината.

!!! ЗАПИШЕТЕ ЧАС ЗА ВАШАТА СЕСИЯ СЕГА !!!
      ТЕЛ: 0889813866 ТАТЯНА АНГЕЛОВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *