Силиконов Подложка за хранене на домашни Кучета Куче оближе Pad Устройство Food Licking Slow Treat Dispensing Puppy Пъзел Играчки Подложка за преподаване на плуване Силиконов Подложка за хранене на домашни Кучета Куче оближе Pad Устройство Food Licking Slow Treat Dispensing Puppy Пъзел Играчки Подложка за преподаване на плуване Силиконов Подложка за хранене на домашни Кучета Куче оближе Pad Устройство Food Licking Slow Treat Dispensing Puppy Пъзел Играчки Подложка за преподаване на плуване Силиконов Подложка за хранене на домашни Кучета Куче оближе Pad Устройство Food Licking Slow Treat Dispensing Puppy Пъзел Играчки Подложка за преподаване на плуване Силиконов Подложка за хранене на домашни Кучета Куче оближе Pad Устройство Food Licking Slow Treat Dispensing Puppy Пъзел Играчки Подложка за преподаване на плуване Силиконов Подложка за хранене на домашни Кучета Куче оближе Pad Устройство Food Licking Slow Treat Dispensing Puppy Пъзел Играчки Подложка за преподаване на плуване

Силиконов Подложка за хранене на домашни Кучета Куче оближе Pad Устройство Food Licking Slow Treat Dispensing Puppy Пъзел Играчки Подложка за преподаване на плуване

2.30лв. 1.95лв.
В наличност
t1105

 • Тип елемент: Купи
 • Обем: Друго
 • Материал: Друго, Силикон
 • Документ: FDA
 • Произход: CN(Origin)
 • Применимая Порода Кучета: Универсален

 • "Зоотовары Лижат На Тепиха Пет Dinner Plate Силикон Slow Food Mat Slow Food Bowl Sucker Dog Licking Mat

  Характеристики

  1. Успокояваща възглавница за кучета-Капак на предната част на облизывающей възглавници фъстъчено масло, сирене, сметана и други любими храни за домашни любимци, домашни животни могат да се хранят бавно и спокойно.

  2 Забележка: Може да се използва за грижа за домашни любимци, безпокойство, стригане, обучение и т.н. Внимание на домашни любимци ще бъде насочена към земята, така че ние можем лесно да изпълнява домашното за кучета и котки.

  3. Хранително-вкусовата силиконов материал: 100% безопасен и нетоксичен, без BPA, подходящ за котки, кучета, зайци и други домашни любимци.

  4. Бавно конструкция на хранене: актуално кучета облизва е конструирана с повдигнати ръбове, които могат да направят храните за домашни любимци в продължение на дълго време и да помогне на храносмилането и за извеждане.

  5. Лесна употреба и почистване, подходящ за микровълнови фурни, миялни машини, с конструкция нещастници долу, може мощно да заснемат пол

  спецификация

  Материал: Силикон

  Цвят: червен, оранжев, зелен, син

  Стил И Размер: 20 * 20 * 0. 75 СМ

  Стил B Размер: 18.5 * 18.5 * 0. 75 СМ

  Стил C Размер: 15 * 15 * 0. 75 СМ

  Тегло: 110 грама

  Сертифициране: FDA не съдържа BPA.

  Функция: Бавна храна / успокояващо / тренировка

  Указания за употреба:

  Нанесете с фъстъчено масло, сирене, сметана и други любими храни за домашни любимци към предната част на облизывателя.Домашен любимец ближе и напитки може да успокои домашни животни, които могат да успокои домашни животни, и да ги използват за подстригване на коса и нокти, премахване на безпокойство и за защита на зъбите.

  продуктовата носи етикет за услугата

  1 * Купа за бавно хранене"

  Етикети: подложка за кучешки лизания, куче за, фидер риби, лешояди куче, оближе мат, количка за кучета, подложка за багажник на кучето киа, професионална куче на купата, automat cat feeder, тръба баня куче.

 • Отзиви (1)

  • Turok 70

   Excellent quality, Loretta @ LorettaBoston _ I love him. I arrive in Mexico in two weeks.

  Напишете отзив

Свързани продукти