Водоустойчив Механичен Цифров Автоматично Заключване На Вратите Бутон На Клавиатурата Бесключевой Кодекс Брава Комплект Интелигентен Електронно Заключване Водоустойчив Механичен Цифров Автоматично Заключване На Вратите Бутон На Клавиатурата Бесключевой Кодекс Брава Комплект Интелигентен Електронно Заключване Водоустойчив Механичен Цифров Автоматично Заключване На Вратите Бутон На Клавиатурата Бесключевой Кодекс Брава Комплект Интелигентен Електронно Заключване Водоустойчив Механичен Цифров Автоматично Заключване На Вратите Бутон На Клавиатурата Бесключевой Кодекс Брава Комплект Интелигентен Електронно Заключване Водоустойчив Механичен Цифров Автоматично Заключване На Вратите Бутон На Клавиатурата Бесключевой Кодекс Брава Комплект Интелигентен Електронно Заключване Водоустойчив Механичен Цифров Автоматично Заключване На Вратите Бутон На Клавиатурата Бесключевой Кодекс Брава Комплект Интелигентен Електронно Заключване

Водоустойчив Механичен Цифров Автоматично Заключване На Вратите Бутон На Клавиатурата Бесключевой Кодекс Брава Комплект Интелигентен Електронно Заключване

116.33лв. 68.63лв.
В наличност
t1488

 • Материал: Цинк сплав
 • Surface покритие: Полиран
 • Ключовете Са Включени: No
 • Подходяща Дебелина На Вратата: 35-50мм
 • Документ: Няма
 • Произход: CN(Origin)
 • номер на модела: автоматично заключване на вратите
 • Приложение: Вход

 • Водоустойчив Механичен Цифров Автоматично Заключване На Вратите Бутон На Клавиатурата Бесключевой Кодекс Брава Комплект

  Описание:

  В сравнение със стария механичен ключ, този механична брава-това е замък, който може да се отвори без ключ.Той е лесен за инсталиране и лесен за откриване.

  Го водоустойчив, огнеупорни и устойчиви на вода ползи не са на висота сред електронни брави.Може да се използва на открито в продължение на дълго време, не ржавея.

  Този замък е малък и изящен, а също така може да бъде инсталиран на някои вратите на шкафове, изискващи дебелина врати на 30-70мм/1,18-2,76 инча.

  Характеристики:

  Достатъчно комбинация от цифри: комбинация от бутони 13 пароли, 13 актуална листа на пароли с допълнителен номер, и можете да зададете комбинация от 8191 цифри.

  Широка гама от приложения: Тялото на замъка на езика на американския стандарт същества, може да се замени заключване на топчета.

  Подходящ за врати от различни материали: дървени врати, алуминиеви врати, метални врати, метални врати, и т.н. (препоръчва се дървена врата)

  Материал от с сплав е здрав и издръжлив.

  Чете пароли: с Други думи, код може да бъде въведен в някакъв ред, например 1234 може да бъде 4321 или 1342 или в произволен ред.

  Обработка на ПВН, поддръжка на ниски цени: висока края обшивка ПВН, не увянет в продължение на десет години

  Без значение ляво или дясно: ляво и дясно врати могат да бъдат използвани, са лесни за инсталиране

  Нормално отворен режим: Тази система за заключване на вратите е нормално отворена функция.Той се инсталира в задната част (на задната страна на вратата): щракнете върху езика, замъка дръжки, за да го ангажират с вратата.В това време, настройте превключвателя, и вътрешната структура ще попречи на отпрыгивание мъжец замъка върне, т.е. е нормално открита инсталацията приключи.Не е нужно да въведете парола, за да отворите вратата.

  Изисквания към инсталацията:

  Тази система за заключване на вратите подходящи за врати с дебелина от 30-60 mm. Ако трябва да се удължи лост за заключване, моля, свържете се с центъра за обслужване на клиенти.

  Трябва да конфигурирате парола, преди да инсталирате съответната парола за заключване с парола на първото поколение.Той не може да се инсталира, след като инсталирате.

  Тази система за заключване на вратите не може директно да се замени топка замък.Трябва да се отвори дупката за винт в оригиналната врата.

  Дръжката може да се променя врати наляво и надясно, без проблеми на отваряне на вратата.

  Неоткрити дървени врати може да се инсталира нормално.

  Технически характеристики:

  Размер: 107*44*22 мм/4.21*1.73*0.87"

  Тегло: 950 g

  Материал: цинк сплав

  Размер на ключалки за заключване: 60 мм/2,36"

  Дебелина на вратата: 30-70мм/1.18-2.76"

  Режим на отключване: парола

  Въпроси, които изискват внимание:

  След въвеждане на паролата му могат да се отварят чрез завъртане на дръжката.Процесът на завоя дръжка-това е и процес на връщане на вътрешния код на крилото на замъка, така че главният вход се затваря вратата, след като тя се затвори.

  Натиснете бутона C (бутонът за нулиране) преди всяко отваряне на вратата, за да се предотврати едно натискане на бутон.

  Етикети: заключване безжичен, автоматично заключване на вратите, газова шапка на централната БАНКА на руската федерация, набор от ключове скелет locksmithing, ключалката на вратата на спалнята, заключване на шкафчето, система за заключване на вратите секур, заключване, заключване на дръжката на вратата, брава.

 • Отзиви (0)

  Напишете отзив

Свързани продукти