Модул за усилване на мощността висока честота на тръба SRF7043 RF tube Модул за усилване на мощността висока честота на тръба SRF7043 RF tube Модул за усилване на мощността висока честота на тръба SRF7043 RF tube

Модул за усилване на мощността висока честота на тръба SRF7043 RF tube

47.55лв.
В наличност
t235

 • Воспользуйся: 1
 • Произход: CN(Origin)
 • Пакет: ДА
 • Безжична Връзка: RF
 • Документ: Няма
 • търговска марка: ДЖИНШЕНГЕР

 • ====== ===========Добре дошли в нашия магазин===================

  Нашата компания е професионален доставчик на услуги в подкрепа на интегрални схеми, опит в продажбите на магазините!Голям брой спот запаси, клиентът е върховен, като предоставя на своите клиенти качествени продукти!Имаме много продукти, в магазина, и, което е още по-важно е, вие ще получите най-високо качество, на възможно най-ниска цена и бърза доставка.

  Ако имате някакви въпроси за закупуване на продукт, можете да ни изпратите съобщение и ние ще ви отговорим за първи път.Ние можем да предоставят услуги на едно гише на електронни компоненти.

  – – – – – – – – – – – – – – Съображения за закупуване на– – – – – – – – – – – – – –

  Продуктът ще бъде тествана преди да го изпратите, той ще бъде в добро състояние, моля не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми с продукта. След като получим плащане за вашата поръчка, ние ще го доставим в рамките на 1~3 работни дни.

  Ние ще ви чрез Alibaba Standard Логистика, Alibaba Priority Логистика, DHL, EMS, FedEx (начин на доставка зависи от вашите възможности).

  За всички поръчки на клиента, ние не се таксува представяне на такса, дори част от 1pcs.Когато част пристигнахме на местния обичай, ако част е назначен митнически сборове, ние не носим отговорност за всяка митническа такса или данък върху вноса.Уверете се, че сте прочели детайли за доставка и установили очаквания срок за доставка.Ако проектът все още не е пристигнал в това време, моля, дайте ни кратко съобщение, пролонгируйте получаване потвърждение на тази поръчка.

  Моля, проверете при получаване на стоката.Ако продуктът не ви устройва, трябва да върне парите.Моля, свържете се с нас преди връщане на стока и възстановяване трябва да бъде в ново състояние (купувач трябва да върне всички оригинални и неповредени стоки на условия за препродажба).

  Ние горещо ви благодаря за положителните отзиви и приключват на транзакция, както и нашата система ще ви оставят положителен отзив.

  =========== Желая ви весела пазаруване , Добре дошли в следващото посещение ===========

  Етикети: rf RF усилвател, wifi rf усилвател, реле многочастотное, FM предавател, радио русия висока мощност, радиочестотни предавател google, м радиочестотна мощност, rf предавател iphone, широка честотата на радио, направи си сам мощност rf.

 • Отзиви (0)

  Напишете отзив

Свързани продукти