10 бр. BF350 точност ръководят Тензорезистор/Датчик за налягане/Габарит на Натоварването за Тензорезистора 350 Ома 10 бр. BF350 точност ръководят Тензорезистор/Датчик за налягане/Габарит на Натоварването за Тензорезистора 350 Ома 10 бр. BF350 точност ръководят Тензорезистор/Датчик за налягане/Габарит на Натоварването за Тензорезистора 350 Ома 10 бр. BF350 точност ръководят Тензорезистор/Датчик за налягане/Габарит на Натоварването за Тензорезистора 350 Ома 10 бр. BF350 точност ръководят Тензорезистор/Датчик за налягане/Габарит на Натоварването за Тензорезистора 350 Ома 10 бр. BF350 точност ръководят Тензорезистор/Датчик за налягане/Габарит на Натоварването за Тензорезистора 350 Ома

10 бр. BF350 точност ръководят Тензорезистор/Датчик за налягане/Габарит на Натоварването за Тензорезистора 350 Ома

3.50лв. 3.37лв.
В наличност
t340

 • търговска марка: NoEnName_Null
 • номер на модела: Точност ръководят Тензорезисторный Сензор Съпротива BF350
 • Произход: CN(Origin)

 • Модел:

  Тензометрический сензор съпротива метално фолио Constantan BF350-3AA

  Съпротива 349,8+/-0,1 Ома

  Коефициент на чувствителност: 2,0-2,20

  Ниво на точност: 0,02 на ниво

  Граница на деформация: 2,0%

  Размер на единствен чип: 7,1 мм*4.5 mm

  Модифицирана фенольная основата, изработена от константановой фолио, добра статична стабилност измервания, усталостная трайност, пълзене, на границата на деформация и други характеристики, тази спецификация лесно се поставя и сваривается, добро разсейване на топлината и ниска консумация на енергия на единица площ.

  Обикновено се използват най-вече метални материали и други подобни эластомеры.

  Класификация щам сензори

  В зависимост от чувствителен материал на затвора може да се разделят на три категории: метал, полупроводници и метал или оксидная паста на метал:

  1. Метални тензометрические сензори, включително телена (тел разгъната, късо съединение) тензометрические сензори, фольговые тензометрические сензори и thin film тензометрические сензори;

  2. Полупроводникови тензометрические сензори, включително и обемни полупроводникови тензометрические сензори, дифузионни полупроводникови тензометрические сензори и thin film полупроводникови тензометрические сензори;

  3. Слурра на метал или на азотен метал се използва главно за да направите тензометрические сензори на дебелото филм.

  В магазина ни-това е всичко, метални тензометрические сензори фольгированного тип.

  Основните параметри на тензометрического сензор

  1. Стойността на съпротивлението на тензометрического сензор

  Съпротива тензометрического сензор се отнася до измеренному стойността на съпротива тензометрического сензор за околната среда при стайна температура, без инсталация и без усилия.

  Избор на стойност на съпротива тензометрического сензор основно се основава на изискванията на обекта на измерване и измерване на уреда.

  2. Коефициент на чувствителност тензометрического сензор

  Коефициент на чувствителност тензометрического сензор се отнася за: когато тензометрический сензор наклеен на повърхността на изследвания образец в однонаправленном напрегнато състояние, както и неговата надлъжна посока (посока на надлъжната линия чувствителна мрежа) паралелно на посоката си на стрес, тогава скоростта на промяна на повърхността тензометрического сензор и повърхността на изпит проба е отношение на деформация по посока на напрежение на обекта (т.е. деформация по надлъжно на посоката на тензометрического сензор), където K-коефициент на чувствителност тензометрического сензор; ε-точка на измерване на повърхността на пробата, паралелна на посоката си на стрес.надлъжна посока на деформация на чувствителна окото тензометрического сензор; RRΔ-относително изменение на повърхността тензометрического сензор, причинено от ε.

  Коефициент на чувствителност тензометрического сензор основно зависи от коефициента на чувствителност чувствителен материал на окото, но те не са равни.Това се случва главно по две причини: Ако вземем като пример жично тензометр, това се дължи на съществуването на хоризонтална мрежа коефициент на чувствителност е по-малко от тел, и разликата е свързана със структурата и геометрични размери чувствителна мрежа; деформация на повърхността на пробата се предава на чувствителната мрежата чрез скеле и лепило, а деформация се дължи на влиянието на преходната зона на края.Коефициент на чувствителност на сензора за по-малко, отколкото при чувствителна на окото.Тази разлика е свързана не само с вида и дебелината на основата и лепилото, но и със степента на втвърдяване на лепилото и на качеството на инсталацията тензометрического сензор.Затова коефициент на чувствителност тензометрического сензор е комплексен показател, на който влияят много фактори.Той не може да бъде изчислена чрез теоретични изчисления, а се определя от производителя, след вземане на проби и провеждане на габарит тест на специално оборудване.И определете си средното номинално стойност и стандартно отклонение на опаковката.Обикновено се използва тензометрические сензори имат коефициент на чувствителност от 2,0 до 2.4.

  Етикети: сензор за променлив ток, клетка натоварване 50 кг, сензор pm, зала, AGP, комплект тензометрического сензор, мъжки манометър, клетка натоварване 200 кг, различното сензор, клетка натоварване 20 кг.

 • Отзиви (0)

  Напишете отзив

Свързани продукти