Водорастворимая Мрежа Pva Опазване На Околната Среда Водорастворимая Риболов Водорастворимая Мрежа За Стръв Гнезда Водорастворимая Мрежа Pva Опазване На Околната Среда Водорастворимая Риболов Водорастворимая Мрежа За Стръв Гнезда Водорастворимая Мрежа Pva Опазване На Околната Среда Водорастворимая Риболов Водорастворимая Мрежа За Стръв Гнезда Водорастворимая Мрежа Pva Опазване На Околната Среда Водорастворимая Риболов Водорастворимая Мрежа За Стръв Гнезда Водорастворимая Мрежа Pva Опазване На Околната Среда Водорастворимая Риболов Водорастворимая Мрежа За Стръв Гнезда Водорастворимая Мрежа Pva Опазване На Околната Среда Водорастворимая Риболов Водорастворимая Мрежа За Стръв Гнезда

Водорастворимая Мрежа Pva Опазване На Околната Среда Водорастворимая Риболов Водорастворимая Мрежа За Стръв Гнезда

3.22лв.
В наличност
t634

 • Категория: Друга Стръв
 • Позиция: ЕЗЕРОТО, Язовир Езерото, Река, продължение
 • номер на модела: LP-124
 • Тип: Изкуствена стръв
 • Характеристика: Улов на риба е по-лесно
 • Материал: Водорастворимая окото
 • Произход: CN(Origin)

 • Характеристики:

  Суровина водоразтворими рыбопродуктов, като екологично чисти материали, водоразтворими мрежа и водоразтворими торби, е на нишесте, което започва да се разлага и се стопи, когато се пускат във водата.Стръв ще бъде поставен вътре, а след това насажена на куката, хвърлено във водата, и една торба, ще започне да се топи, когато се срещне с вода.Стръвта е разпръсната, а куката е скрит в стръвта във водата.Когато рибата уловит миризма, тя, естествено, засосет кука.

  Той може да се постигне точно ефект гнездене, на стръв на куката интегрирана, стръв се разпределя в широк диапазон, начинът на използване е прост, удобен и лесен, а цената е ниска, и ефектът е добър.

  Описание:

  1. Водно чист продукт нестер се топи при срещата си с вода.Той трябва да бъде поставен в сухо и проветрено място, запечатани и запазени и вашите ръце трябва да бъдат вытерты сухи преди употреба; материал на гнездото също трябва да бъде суха;

  2. Поставете тежки предмети (например камъни и т.н.) в чанта с всеки, защото след завързване в леглото ще бъде въздухът, и му е трудно да се удави, без добавяне на тежки предмети.Освен това, морската полюс е свинцовое на печат, което може бързо да влезе в разтворима във вода торбичка, в дъното на водата.

  3. Да се съхранява при стайна температура на сухо и проветриво място, без сирене.

  4. Той се стопява, когато се срещат с вода.При използването му е задължително избършете ръцете сухи и поставете в стръв суха.

  Технически характеристики:

  Материал:Водорастворимая окото

  Размери:25*25 мм

  Цвят:бял

  Комплектът включва:

  1*Водорастворимая окото

  Бележки:

  1. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимките.

  2. Моля, позволете малка разликата в размера се дължи на различни ръчни измервания.

  Етикети: проба на оръжия за риболов, въже pva, воблер, fishimg, резервуарный охладител за вода, стръв лещанка, риболов шаран innesca топчета, набор от риболовни примамки goture, финанси риболовни принадлежности, fishibg.

 • Отзиви (2)

  Напишете отзив

Свързани продукти